Skip to content

Натуралната сяра (Organic sulphur) и рака

19.02.2012

Сярата е един от най-важните микроелементи за човека. Около 1% от телесното тегло се пада на сярата, тя е част от амино киселините и клетките. Как би могла да ни помогне да преборим рака и да намали страховитите ефекти на химио и лъчетерапията – прочетете тук…

Възпроизводството и възстановяването на клетките е пряко зависимо от способността на тялото да транспортира кислород през клетъчните мембрани. Единствените минерали, които могат да извършват този пренос, са сяра, селен и телур. Осъществяването на транспорта на кислород на клетъчно ниво, т.е. през клетъчната мембрана, е главната функция на натуралната сяра. Другата й жизнено важна функция е значението й за производството на амино киселини. При бозайниците тези две функции са от критично значение.

Растенията могат да натрупват в себе си сярата, от която се нуждаят, но хората – не. Трябва да консумираме достатъчни количества сяра всеки ден. Бихме могли да си набавяме сяра чрез храната, която консумираме. За съжаление, растенията, отглеждани с изкуствени торове, не съдържат достатъчно сяра, тъй като отдавна тя е била изсмукана от почвата, а синтетичните торове не съдържат такава.

Ото Варбург започва своите изследвания върху рака през 1920 г. и през 1931 получава Нобелова награда за откритията си. Той доказва, че ракът при хората съществува в анаеробна среда. Това означава, че клетките му се хранят в отсъствието на кислород. Като повишаваме кислородното съдържание и подобряваме транспорта на кислород, пряко нарушаваме жизнената среда на рака и туморите.

Клетките ни се снабдяват с кислород по два начина. Единият е чрез дишането. Другият е чрез ядене на натурална сяра. И двата метода са жизнено важни за тялото по различни причини. Яденето на натурална сяра доставя кислород директно в кръвоносната и лимфната системи. Тя създава здравословен процес на детоксификация, правилно и навременно регенериране на клеткире и здравословно производство на амино киселини.

Приемането на достатъчни количества натурална сара повлиява положително на редица проблеми – кожни, акне, псориазис, алергии, астма, диабет, артрит, камъни в бъбреците, проблеми с черния дроб, хепатит, сърдечно-съдови проблеми, високо кръвно налягане и много други – подробности тук.

По отношение на рака, пациенти, приемащи 30-40 гр. сяра дневно по време на химиотерапия са докладвали липса на гадене и диария и загуба на коса. Лимфомата реагира с намаляване на болката и смаляване на туморите. При комбиниране с EFT (техника за емоционална свобода) има доказани случаи на значително подобрение при рак на гърдата и простатата, понякога дори и без намесата на модерната медицина. Включването на натурална сяра към лечението намалява вредите от него и помага за постигане на по-добри резултати.

Обичайната доза за прием за здрави хора е по 1 чаена лъжичка два пъти дневно за всеки 50 кг. телесно тегло. Т.е. ако тежките 100 кг трябва да приемате по 2 лъжички сутрин и 2 лъжички вечер. При болни хора дозата може да се увеличи неколкократно. Не са открити токсични нива на прием на органична сяра. Все пак не надвишавайте посочените горе дози без изрична причина! За конултации относно дозировката при различни състояния можете да се свържете с представители на „The cellular matrix study“ тук и тук. Това е дългогодишно проучване на ефеките от натуралната сяра. Систематизирани са резултатите от използването на натурална сяра от много здрави и от хора със заболявания. На посочените адреси можете да получите конкретна информация за най-ефективната доза за вашия случай и продължителността на приема.

Най-евтино и бързо можете да закупите натурална сяра от тук (необходима е кредитна карта).

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: